Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi
     Fırıncı Meslek Eğitimi

Ekmek ve ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç-gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalışma teknikleri, fırın çeşitleri...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 90.00 / Güncelleme: 2023-08-11 / Barkod: 9789756331545

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2008-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 150
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 140-200
ISBN: 9789756331545
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]