Eskiçağ'da İstanbul'da Balık ve Balıkçılık

Eskiçağda Byzantion adını taşıyan İstanbulun tarihinde balıkların ve balıkçılığın çok önemli bir yeri vardır. Boğaz (Bosporos) üzerinde kurulmuş olması nedeniyle, Byzantion, ton, palamut ve uskumru gibi göç eden balıkların avlanmasında, gıda olarak tüketi...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 65.00 / Güncelleme: 2023-07-31 / Barkod: 9786053960850

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2010-04
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 72
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786053960850
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Eskiçağ’da İstanbul’da Balık Ve BalıkçılıkSatıştaSatış Fiyatı:16.67 TL