Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi adıyla sizlere sunulan bu kitap dört ana bölümden ve 35 başlıktan oluşmaktadır. Gastronomi biliminde yer alan tüm konuların işlendiği bir kitap olduğu için mevcut bilgi birikimini destekleyici önemli bir başyapıt olacağı düşünülmektedir.

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 140.00 / Güncelleme: 2023-01-11 / Barkod: 9786052323670

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2018-04
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 608
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 608 gr
ISBN: 9786052323670
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gastronomi ve Yiyecek TarihiSatıştaSatış Fiyatı:30.00 TL