Gıda Kimyası

Özet Kitap 14 bölümde hazırlanmış olup bu kapsam içinde; gıda maddelerinin temel bileşimleri olan su, karbonhidratlar,amino asitler ve proteinler,lipidler, vitaminler ve madensel maddelerin kimyasal yapıları ile fiziksel ve kimyasal özellikleri, gıdalarda...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 45.00 / Güncelleme: 2020-06-29 / Barkod: 9780310181996

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 0
Sayfa Sayısı: 355
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-245
ISBN: 9780310181996
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]