Menü Planlama Ve Yönetimi
     Gastronomik ve Beslenme İlkelerinden

Söz konusu temel ihtiyaç beslenme ve iyiden-iyiye değişen yeni şekli için Gastronomi İşletmeleri çırpına dursun: iş artık Eğitim Kurumlarına da bir branş olarak eklenmeye başlanmıştır. Milli Eğitime bağlı Kız Meslek Liseleri ve Anadolu Otelcilik Turizm Me...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 70.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786059440738

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2017-06
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 264
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 264 gr
ISBN: 9786059440738
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Menü Planlama ve Yönetimi Gastronomik ve Beslenme İlkelerinde HareketleSatıştaSatış Fiyatı:19.00 TL