Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Özet: Kitabın birinci bölümünde mutfağın tarihsel gelişimi, yönetim, yönetici, organizasyon ve mutfak yönetimi kavramları hakkında temel bilgiler verilmiştir. İkinci bölüm, temel mutfak üretim bilgisinden oluşmuştur. Üçüncü bölümde temizlik, sağlık, hijye...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 12.50 / Güncelleme: 2019-03-11 / Barkod: 9799758326487

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2005-01
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 176
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9799758326487
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]