Mutfak ve Stewarding Profesyonel Mutfak Rehberi

Öğrencilik yıllarında İstanbul Çınar Otelde Bellboy, İstanbul Sheratonda Ekstra Garson ve İstanbul Hiltonda Aşçı Yardımcılığı yaparak mesleğe adım atan Alpaslan Özoral, öğrenimini tamamladığı 1982 yılından bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında aldığı fark...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 60.19 / Güncelleme: 2018-11-26 / Barkod: 9786058636514

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2014-07
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 48
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 195-270
ISBN: 9786058636514
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]