Otlar Sebzeler ve Meyveler - Akdeniz Mutfağının Temel Taşları
     100 Yemek - 30 İçecek Tarifi

Ülkemizde de iyi tanınan Mirsini Lambraki, yazdığı kitaplar ve gazetelerdeki özel sütunları nedeniyle, Yunan Mutfağının önde gelen bir yazarı olarak ün kazanmıştır. Mirsini Lambraki özellikle doğduğu yer olan Girit mutfağı ve genel olarak Yunan mutfağı uz...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 100.00 / Güncelleme: 2023-07-31 / Barkod: 9789759227579

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2005-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 207
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 145-210
ISBN: 9789759227579
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]