Temel Gıda Analizleri

Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini Kül Tayini pH ve Toplam Asit Tayini Özgül Ağırlık Tayini Yoğunluk Tayini Protein Tayini Tuz Tayini Şeker Tayini Askorbik Asit Koruyucu Madde CO2 Tayini Sularda...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 14.81 / Güncelleme: 2020-10-19 / Barkod: 9786054485130

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2011-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 125
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-245
ISBN: 9786054485130
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]