Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel Hijyeni

Çalışmada gıda güvenliği konusu belirli bir sistem içerisinde ele alınmaya çalışılmıştır. Öncelikle gıdaları güvensiz hale getiren tehlikeler ve önlemler konusunda bilgi verilmiş, yiyecek işletmelerinde iş akışı sürecinde hijyen sağlama konusunda açılımla...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 50.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789944223249

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2010-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 152
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 198 gr
ISBN: 9789944223249
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda ve Personel HijyeniSatıştaSatış Fiyatı:17.50 TL