Avcılıktan Gurmeliğe - Yemeğin Kültürel Tarihi

On bin yıl önce yaşamış insanların yedikleriyle bizim bugün yaptığımız yemekler arasında nasıl ortaklıklar var? Kamereddin kayısısı gibi meyvelerin, muhallebi gibi tatlıların isimleri nereden geliyor? Punch diye bilinen içkinin çıkış yeri ilk başta tahmin...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 40.00 / Güncelleme: 5-4-2021 / Barkod: 9789750841569

Yayın Dili: Türkçe
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2021-2
Baskı No: 6
Sayfa Sayısı: 424
Kapak: Karton
Kağıt: Kitap kağıdı
Ebat: 165-240
ISBN: 9789750841569
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Avcılıktan Gurmeliğe - Yemeğin Kültürel TarihiSatıştaSatış Fiyatı:40.00 TL