Deniz Gürsoy'un Gastronomi Tarihi

"Tat duyusu, bir tabak yemeğin içindeki malzemeleri aşıp anılarımıza, kültürümüze ve belki de genlerimize kazınır. Belleğimizdekinin benzeriyle karşılaştığımızda duyuları ve hatırımızdan çıkmış olan anıları bir anda tetikler. Masaya oturunca önce gözler...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 60.00 / Güncelleme: 2021-03-15 / Barkod: 9789753298872

Yayın Dili: Türkçe
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2016-10
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 248
Kapak: Karton
Kağıt: 2.Hamur
Ebat: 140-200
ISBN: 9789753298872
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Deniz Gürsoy’un Gastronomi TarihiSatıştaSatış Fiyatı:60.00 TL