Gastronomi Rehberliği

Kitap dokuz bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde gastronomi kavramına ve gastronomi turizmine değinilmektedir. İkinci bölümde gastronomi rehberliğine yer verilmiştir. İlk iki bölümde esere giriş kapsamında temel kavramlar ele alınmıştır. Üçüncü bölümde...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052546192

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-08
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 320
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052546192
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]