Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

-Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Gıdalarda Kalite Kontrolün Sınıflandırılması, Gıda Kalite Kontrolün İlkeleri, Kalitenin Tahmini - Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasy...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 150.00 / Güncelleme: 2023-08-08 / Barkod: 9786059666374

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2018-03
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 251
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 404 gr
ISBN: 9786059666374
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim SistemleriSatıştaSatış Fiyatı:38.00 TL