Gıdalarda Tekstür

Tekstür; ürünlerin yapısı hakkında bilgi veren, analiz yapılan örnek ve analiz yöntemine göre değişiklik göstermekle birlikte sertlik, yapışkanlık, sürülebilirlik, kırılabilirlik ve çiğnenebilirlik gibi sonuçlar elde edilmesini sağlayan bir değerlendirme...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 20.00 / Güncelleme: 2020-12-31 / Barkod: 9786254064906

Yayın Dili: Türkçe
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2020-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 126
Kapak: Karton
Kağıt: 1.Hamur
Ebat: 135-210
ISBN: 9786254064906
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Gıdalarda TekstürSatıştaSatış Fiyatı:20.00 TL