İzmir Sephardic Cuisine

The Sephardic Cuisine as nurtured by the Jewish Community in Izmir is an important component of the overall culinary culture of Western Anatolia. This culinary heritage shares a similar fate along with other traditional cuisines and that is a struggle for...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 115.00 / Güncelleme: 2019-05-12 / Barkod: 9786054387694

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2013-04
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 140
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 230-290
ISBN: 9786054387694
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


İzmir Sephardic Cuisine With its Lost and Existing 100 RecipesTükendiSatış Fiyatı:115.00 TL