Menü Yönetimi

Menü, sadece bağımsız yiyecek içecek işletmelerinde değil, diğer turizm işletmelerinin de içinde yer alan ilgili departmanlarında yiyecek içecek hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde verilebilmesi için hayati bir öneme sahiptir. Bu kitap, Menü konusunda t...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786052541883

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-08
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 246
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786052541883
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]