Sirke Teknolojisi

ÖZET 1. GİRİŞ 1.1. SİRKENİN TANIMI 1.2. SİRKENİN TARİHÇESİ 2. SİRKE ÜRETİMİNİN ESASLARI 2.1. SİRKE HAM MADDELERİ 2.2. ASETİK ASİT FERMANTASYONU 2.3. ASETİK ASİT BAKTERİLERİ 2.3.1. Genel Bilgiler 2.3.2. Asetik Asit Bakterilerinin Sistematiği 2...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 80.00 / Güncelleme: 2021-12-30 / Barkod: 9786058797642

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2018-12
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 88
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786058797642
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]