Pastane Departmanı
    Pastane Ürünlerinin Üretilme Teknikleri

Pastane Departmanı ve Pastane Ürünlerinin Üretilme Teknikleri kitabı, pastane departmanının organizasyon yapısı, işleyişi, pastane ürünleri ve bunların üretim teknikleriyle ilgili okuyucuya bilgi sağlamak amacı ile kaleme alınmıştır. Standart kalite ve le...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 64.00 / Güncelleme: 2023-06-27 / Barkod: 9786254392344

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2022-02
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 128
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-195
ISBN: 9786254392344
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]