Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları

Gıdalar, Özellikleri, Fonksiyonları ve Mutfak Uygulamaları kitabının amacı; yiyecek ve içecek üretiminde ve bu faaliyet sırasında ortaya çıkan deneyimlerin, teorik ve pratik bilgilerin ışığında gıdaların özelliklerini ve fonksiyonlarını açıklamaktır. Kita...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 100.00 / Güncelleme: 2023-06-27 / Barkod: 9786254277856

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2023-03
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 210
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-240
ISBN: 9786254277856
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]