Çatal Kültürü
     Avrupa Mutfağının Kısa Tarihi

Fernand Braudel´e göre, çatalın geçmişi 16. yüzyıla uzanır. Kökeni Venedik’tir ve çok yavaş da olsa İtalya ve İspanya´nın çeşitli yerlerinde de benimsenmiştir. Çatal kullanımı 1750 yılına gelinceye yaygınlaşmamıştı. Montaigne ondan habersizdi. Jean-Louis...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 10.00 / Güncelleme: 2020-12-31 / Barkod: 9789758704484

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2003-12
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 0
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 150-210
ISBN: 9789758704484
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Çatal Kültürü Avrupa Mutfağının Kısa TarihiTükendiSatış Fiyatı:10.00 TL