Deniz Gürsoy'un Gastronomi Tarihi
"Tat duyusu, bir tabak yemeğin içindeki malzemeleri aşıp anılarımıza, kültürümüze ve belki de genlerimize kazınır. Belleğimizdekinin benzeriyle karşılaştığımızda duyuları ve hatırımızdan çıkmış olan anıları bir anda tetikler. Masaya oturunca önce gözler...devamı
Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 50.00 / Güncelleme: 15-8-2020 / Barkod: 9789753298872
Yayın Dili | : Türkçe |
Basım Yeri | : İstanbul |
Basım Tarihi | : 2016-10 |
Baskı No | : 2 |
Sayfa Sayısı | : 248 |
Kapak | : Karton |
Kağıt | : 2.Hamur |
Ebat | : 140-200 |
 | Deniz Gürsoy’un Gastronomi Tarihi | Satışta | Satış Fiyatı:50.00 TL |  |