Ege Otları
    Ege ve İzmir'in Yenilebilen Otlarının Kültürü ve Yemeklerinin Tarifleri

Ege Otları: Ege ve İzmir'in Yenilebilen Otlarının Kültürü ve Yemeklerinin Tarifleri, Ahmet Uhri'nin Ege ve İzmir'in kültür ve lezzet tarihi başlıklı incelemesinin ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyesi Betü...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 750.00 / Güncelleme: 2023-11-21 / Barkod: 9786057272423

Yayın Dili:
Basım Yeri:
Basım Tarihi: 2023-11
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 233
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 240-280
ISBN: 9786057272423
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]