Et Endüstrisi

1.Et üretimi- Etin özellikleri 2.Kesimden sonra ette meydana gelen değişmeler 3.Kesim işlemleri 4.Et muayenesi-Et muayenesi yönünden önemli fizyolojik ve patolojik değişiklikler önemli hastalıklar 5.Et muayenesi yönünden önemli paraziter hastalıklar 6.Et...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 250.00 / Güncelleme: 2023-08-08 / Barkod: 9786052471739

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2020-08
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 575
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 150-210
Ağırlık: 480 gr
ISBN: 9786052471739
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Et EndüstrisiSatıştaSatış Fiyatı:57.00 TL