Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

1.Etin Beslenmedeki Önemi 2.Etin Histolojik Yapısı 3.Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler 4.Etlerin Soğutulması 5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri 6.Sucuk Üretim Teknolojisi 7.Pastırma,Kavurma ,K...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 68.00 / Güncelleme: 2022-05-25 / Barkod: 9786052471593

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2020-01
Baskı No: 5
Sayfa Sayısı: 470
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-230
Ağırlık: 656 gr
ISBN: 9786052471593
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Et ve Et Ürünleri TeknolojisiTükendiSatış Fiyatı:54.00 TL