Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

1 Etin Histolojik Yapısı 2 Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler 3 Etlerin Soğutulması ve Dondurulması 4 Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri 5 Sucuk Üretim Teknolojisi 6 Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmı...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 47.00 / Güncelleme: 2020-10-19 / Barkod: 9789752447240

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2017-10
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 472
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9789752447240
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]