Fermente Gıdalar
     Mikrobiyoloji, Teknoloji ve Sağlık

Fermente gıdaların tarihçesi, bilinen en eski kayıtlara göre MÖ 6000'li yıllara kadar uzanmaktadır. Bu tarihten günümüze kadar fermente gıdalar giderek artan bir ilgi ile hem üretilmeye hem de tüketilmeye başlanmıştır. Kuşkusuz, bunun en önemli nedeni, fe...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 310.00 / Güncelleme: 2023-07-03 / Barkod: 9786057846358

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2019-08
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 754
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-235
Ağırlık: 754 gr
ISBN: 9786057846358
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Fermente Gıdalar Mikrobiyoloji Teknoloji SağlıkSatıştaSatış Fiyatı:66.00 TL