Gıda İşletmelerinde Hijyen

1- Gıda Güvenliğine Giriş 2- İşletme Yapısı ve Tasarımı 3- Alet ve Ekipman Tasarımı 4- Personel Hijyeni Uygulamaları 5- Depolama, Nakliye ve Sıcaklık Kontrolü 6- Temizlik Ve Dezenfeksiyon 7- Yabancı Madde Yönetimi 8- Gıda Kanunlarında Hijyen İle İl...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 300.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786058894211

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2020-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 381
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9786058894211
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]