Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol kavramı, gerekliliği vurgulandıktan sonra, temel kavram...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 35.00 / Güncelleme: 2020-10-19 / Barkod: 9786054798568

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2014-05
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 251
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786054798568
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]