Gıda Kimyasının Temelleri

Editörlüğünü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Caner tarafından yapılan ve alanında büyük bir boşluğu dolduracak eser hem özel sektöre yönelik hem de Üniversiteler de ders kitabı olarak okutulaca...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 300.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267551

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2019-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 384
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267551
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]