Gıdalarda Mikotoksinler

Önsöz III 1. Mikotoksinlerin önemi 1 Dilek HEPERKAN, İstanbul Teknik Üniversitesi, Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü 1.1 Giriş 1 1.2 Mikotoksinlerin doğal olarak bulunması 2 1.3 Mikotoksinlerin hasat ve hasattan sonra oluşması 3 1.4 Miko...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 200.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267209

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2014-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 176
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
ISBN: 9786055267209
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]