Gıdalarda Renk

1. Bölüm: Gıda ve Renk Kavramı 2. Bölüm: Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri 3. Bölüm: Gıdalarda Renk Analizleri 4. Bölüm: Et ve Et Ürünlerinde Renk 5. Bölüm: Süt ve Süt Ürünlerinde Renk 6. Bölüm: Meyve, Sebze ve Ürünlerinde Renk 7. Bö...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2022-12-06 / Barkod: 9786257401036

Yayın Dili:
Basım Yeri: ANKARA
Basım Tarihi: 2021-05
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 253
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9786257401036
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]