Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

1. Laboratuar Tanımı 2. Laboratuar Çalışmalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 3. Laboratuarlarda Kullanılan Malzemeler 4. Laboratuarlarda Uygulanan Temel İşlemler ve Kullanılan Ekipmanlar 5. Çözeltiler 6. İndikatörler 7. Kantitatif Analizlerde Hata K...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 15.74 / Güncelleme: 2019-09-20 / Barkod: 9786054798209

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2013-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 189
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
ISBN: 9786054798209
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]