Otel İşletmelerinde Mutfak Yönetimi

Özet: Otel işletmelerinde mutfağın amaçları ise otel işletmesinin maliyet, kalite ve hijyen standartları içerisinde yemek üretimini gerçekleştirmektir. Ancak mutfakta üretim sadece yiyecek malzemelerinin ön hazırlığının yapılması ve pişirilmesi olarak düş...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 60.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789758969197

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 288
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 145-215
Ağırlık: 288 gr
ISBN: 9789758969197
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Otel İşletmelerinde Mutfak YönetimiSatıştaSatış Fiyatı:20.00 TL