Restoran Yönetimi
     Kavramlar ve Süreçler

Başlangıç yıllarında, şifalı et suyu olarak bilinen restoran, zaman içinde yemek yenen yer olarak, günümüzde ise yemek yenen ticari ve sosyal mekânlar olarak tanımlanmaktadır. Klasik dönemden itibaren başlayan restorancılık akımında, zengin yemek menüleri...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 75.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9786059440868

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2017-09
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 192
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 192 gr
ISBN: 9786059440868
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Restoran Yönetimi Kavramlar ve SüreçlerSatıştaSatış Fiyatı:22.00 TL