Sanitasyon / Hijyen Eğitimi Rehberi

Toplu beslenme yapılan kurumlarda yemek servisinin temel amaçlarından biri ve en önemlisi, yemeğin tüketiciye sağlığı bozucu etmenlerden uzak bir biçimde sunulmasıdır. Bunun gerçekleştirilebilmesi için, besinin satın alma aşamasından servisine kadar geçen...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 13.89 / Güncelleme: 2020-12-24 / Barkod: 9789758322040

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2008-01
Baskı No: 2
Sayfa Sayısı: 142
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9789758322040
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]