Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri

Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünlerinde yapılan analizler yer almaktadır. Ayrıca süt v...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 350.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267445

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2018-05
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 590
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267445
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]