Süt ve Ürünlerinde Laboratuvar Uygulamaları-Analiz Yöntemleri

Uzun soluklu bir çalışmanın ürünü olan bu eserde, Üniversitelerin önlisans programında Gıda İşleme Bölümü altında yer alan Gıda Teknolojisi, Süt ve Ürünleri Teknolojisi, Gıda Kalite Kontrol ve Analizleri programları ile Gıda Mühendisliği ve Ziraat Fakülte...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 450.00 / Güncelleme: 2023-10-31 / Barkod: 9786055267537

Yayın Dili:
Basım Yeri: İzmir
Basım Tarihi: 2019-10
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 776
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 170-240
ISBN: 9786055267537
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]