Tarihin Süzgecinde Mutfak Kültürümüz

Fırıncılar her tür ekmeği pişirip sattıkları gibi, müşterilerin getirdikleri tepsi ve güveçler¬deki yemeği de pişirirlerdi. Her sabah işe gidenler, içinde koyun eti, soğan, nohut bulunan, ağzı iyice kapalı bir güveci fırına getirirlerdi. Bu güveçler bütün...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 46.30 / Güncelleme: 8-11-2018 / Barkod: 9789753298186

Yayın Dili: Türkçe
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2016
Baskı No: 3
Sayfa Sayısı: 184
Kapak: Karton
Kağıt: 2.Hamur
Ebat: 170-225
ISBN: 9789753298186
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Tarihin Süzgecinde Mutfak Kültürümüz (1. Hamur)SatıştaSatış Fiyatı:45.00 TL