Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen Gıdalar

Türk Mutfağında Keçiboynuzundan Üretilen GıdalarLezzet Yolculuğuna Hoş geldiniz.Keçiboynuzu (carob tree) ağacının tarihinden yola çıkarak üretimine, dünyadaki konumuna, sevkiyat ve analiz işlemlerine, ağaç hakkındaki rivayetlere kadar her şey bu kitapta s...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 116.20 / Güncelleme: 2022-01-07 / Barkod: 9786257793841

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2021-06
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 110
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
Ağırlık: 110 gr
ISBN: 9786257793841
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]