Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi

Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları TÜRK TATLILAR HOŞAF VE ŞERBETLER MAYALI HAMURLARLA YAPILAN TATLILAR İRMİK VE ŞEKERLE YAPILAN TATLILAR TAHIL KURUBAKLAGİL, ŞEKER KARIŞIMI TATLILAR MEYVE VE SEBZELERLE YAPILAN TATLILAR PUDDİNGLER MER...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 300.00 / Güncelleme: 2023-10-02 / Barkod: 9789757337528

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 459
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 474 gr
ISBN: 9789757337528
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar AnsiklopedisiSatıştaSatış Fiyatı:65.00 TL