Türk Mutfak Kültürü ve Din

İbn Haldunun ve Mary Douglasın yemek teorileri çerçevesinde ele alınan bu çalışmada, tarihi seyir içerisinde dünyanın en büyük mutfaklarından biri haline gelmiş olan Anadolu Türk mutfak kültürünün din ile ilişkisi incelenmiştir. İnsanların ne yedikleri, c...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Baskısı Yok / Liste Fiyatı: 38.00 / Güncelleme: 2022-10-01 / Barkod: 9789054378493

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2013-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 328
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 13-21
ISBN: 9789054378493
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]