Türk Mutfak Kültürümüzde Aşurenin Tarihsel Süreci

Yemek olgusu muhteviyat, pişirme teknikleri ve sunum gibi özellikleri nedeniyle somut; etrafında şekillenen gelenek, görenek, örf, adet ve çeşitli dini ritüeller gibi unsurlardan dolayı soyut, kültürel öğe olarak ele alınmalıdır. Türk mutfak kültürü incel...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 145.00 / Güncelleme: 2023-09-08 / Barkod: 9786052816097

Yayın Dili:
Basım Yeri:
Basım Tarihi: 2019-11
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 94
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 135-210
Ağırlık: 94 gr
ISBN: 9786052816097
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Türk Mutfak Kültürümüzde Aşurenin Tarihsel SüreciSatıştaSatış Fiyatı:24.00 TL