Türk Yemekleri Ansiklopedisi

Et Suları Çorbalar Sos ve Salçalar Köfteler Kebaplar Av Etlerinden Kebaplar Tavuk Yemekleri Hindi Yemekleri Balık Yemekleri Sarma ve Dolmalar Kış Sebzelerinden Yemekler Yaz Sebzelerinden Yemekler Zeytinyağlı Yemekler Yumurta Yemekleri Mezeler S...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 400.00 / Güncelleme: 2023-10-02 / Barkod: 9789757337263

Yayın Dili:
Basım Yeri: İstanbul
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 542
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 165-235
Ağırlık: 758 gr
ISBN: 9789757337263
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]


Tarihten Günümüze Kadar Türk Yemekleri Ansiklopedisi Türkiye’de İlk Defa Anadolu Yemekleri ve Saray YemekleriSatıştaSatış Fiyatı:65.00 TL