Yemeklik Yağ Teknolojisi

1.Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu 2.Gliserin Biyosentezi 3.Trigliserit Biyosentezi 4.Yağ Metabolizması 5.Beslenmede Yemeklik Yağların Önemi 6.Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması 7. Yağların Kimyasal Yapısı 8.Ticari Öneme Sahip Yağlar 9. Yağlı Tohum...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 188.00 / Güncelleme: 2023-08-08 / Barkod: 9786052470145

Yayın Dili:
Basım Yeri: Bursa
Basım Tarihi: 2019-09
Baskı No: 6
Sayfa Sayısı: 342
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-235
ISBN: 9786052470145
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]