Yiyecek - İçecek İşletmelerinde Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Özet: Bu kitap, Turizm ve Otel İşletmeciliği programlarında Mutfak Hizmetleri Yönetimi dersine yer veren yüksek öğretim kurumlarının kaynak ihtiyacını karşılama amacına yöneliktir. Yiyecek-İçecek İşletmelerinde MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ adı ile yazdığım...devamı

  • Yayın Hakkında
  • Özellikler
  • Yorumlar
  • İlave Dosyalar
  • Satış/Tedarik

Durumu: Satışta / Liste Fiyatı: 10.00 / Güncelleme: 2023-07-25 / Barkod: 9789758969685

Yayın Dili:
Basım Yeri: Ankara
Basım Tarihi: 2000-01
Baskı No: 1
Sayfa Sayısı: 240
Kapak:
Kağıt:
Ebat: 160-240
ISBN: 9789758969685
Okuyucu Değerlendirmeleri için lütfen giriş yapınız [Üye Girişi]